Drijfveren test

Inzicht in de onveranderlijke kernwaarden van jezelf of je team

Inzicht in de onveranderlijke kernwaarden van jezelf of je team

Inzicht in drijfveren is essentieel is voor persoonlijke en organisatieontwikkeling. Weten wat het DNA van jouw persoonlijkheid of dat van je team is, verklaart vaak waarom dingen gaan zoals ze gaan. Het helpt bij beter begrip van jezelf of elkaar. Een perfect startpunt voor verbetering. Wij maken hiervoor gebruik van de Core Values Index (CVI). Wij zetten CVI in bij verbetertrajecten en in een aantal van onze trainingen.

Waarom de Core Values Index?

Er zijn veel verschillende tests die inzicht geven in drijfveren. De belangrijkste reden waarom wij voor CVI kiezen, is dat het inzicht geeft in de onveranderlijke kernwaarden van iemand. CVI laat zien wie jij van nature bent. Deze claim is door de universiteit van Seattle wetenschappelijk gevalideerd.  Zij hebben met de zogenaamde ‘repeat score reliability’ gemeten in hoeverre de uitkomst van een CVI test verandert na verloop van tijd. Daarbij heeft CVI een betrouwbaarheid van 97,7% over een periode van 10 jaar. Andere drijfveren testen scoren tussen de 60-80% over een aantal maanden tot een jaar. Je hoeft de CVI test dus maar één keer in je leven te doen. De uitslag blijft immers hetzelfde.

Doe de test

Wil jij de test graag doen om inzicht te krijgen in je eigen onveranderlijke drijfveren? Vul dan het Aanvraagformulier in. Je ontvangt dan per e-mail de link naar de test. Je rapport bespreken we daarna graag samen met je in een on-line sessie van ongeveer 1 uur. De CVI test inclusief rapportage en on-line bespreking zijn €150,- .

Vraag de test aan